torstai 25. syyskuuta 2014




Jollakin polulla pohjoisessa (Kuva: Anne Hietikko)


Luulemme piiloutuneemme.
Vaikka hän on jo
laskenut monituiset kerrat sataan,
ja katselee meistä.

Kun odotamme hänen
tulevan etsimään, huhuilemaan
jossakin toisessa,
uskottavammassa hahmossa.
. . .








4 kommenttia:

Pekka kirjoitti...

Sain äsken tietää, että esiinnyit tänään kirjakaupassa juuri niihin aikoihin, kun kävelin siitä ohi takakautta. Mietin jopa, pitäisikö käydä sisällä vilkaisemassa tarjoushyllyt, mutta alkoi olla vähän kiire kotiin syömään. Huono mäihä!

ARTO LAPPI kirjoitti...


Viikon päästä viimeistään on "Kärpäshäiriökin" Tampereella kaupoissa, eli ainakin Lukulaarissa.

Pekka kirjoitti...

Hienoa!

vee kirjoitti...

Hoi.

Koitin etsiskellä jotakin 'lähetä viesti'-tyyppistä toimintoa tai spostiosoitetta jonka kautta lähestyä, mutta koska sellaisia ei löytynyt niin päädyinpä sitten valitsemaan tämän nimenomaisen postauksen kommenttikentän kyselläkseni moisen perään - pääsenpä samoilla tulilla toteamaan notta onpa totisesti hieno teksti, maailmankaikkeuden ikäisiä ja kokoisia asioita tiivistyy muutamaan riviin ja vieläpä suoraan puhuttelevassa muodossa. Kiitokset tästä siis.

Ja sitten vielä se itse kyselyosuus: onko sinulle jotakin spostiosoiteetta tms viestikanavaa jonka kautta voisi vaihtaa muutaman sanan ei-ihan-näin-julkisessa muodossa? (Ihan runouteen liittyvän asian tiimoilta, en siis aio tunnustautua isäksesi tai pojaksesi - pyhäksi hengeksi korkeintaan - tai lyödä muutakaan draamaa pöytään)

Vastata voi tässä tai vaikkapa sähköpostitse -> juurihoito@gmail.com